De Leerplaats
Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
info@deleerplaats.nl
06 - 41655765

Citotraining groep 7 & 8

Gun je je kind meer zelfvertrouwen bij het maken van toetsen? Lijkt de vraagstelling van citotoetsen je kind in de weg te zitten en zou extra oefening hierin kunnen helpen? Of zijn er onderdelen bij begrijpend lezen, rekenen of spelling die extra aandacht nodig hebben? De toetstraining voor groep 7 en groep 8 pakt dit allemaal aan en geeft leerlingen een extra steuntje in de rug.  

Wat?

Ons doel is om leerlingen met opgefriste kennis en handige strategieën de toetsperiode in januari in te laten gaan. Ter voorbereiding op de M7 en M8 toetsen geven wij daarom een compacte en intensieve training. Met behulp van stappenplannen, oefening en directe feedback krijgen leerlingen beter grip op hoe ze de opgaven kunnen aanpakken, frissen ze hun kennis op en krijgen daardoor meer zelfvertrouwen

Een groep bestaat uit maximaal 7 leerlingen. De training is inclusief materialen, werkmap en een pauze met wat lekkers. Na afloop van de training sturen wij per mail een korte evaluatie van de lessen aan de ouders. Als extra oefening op een bepaald onderdeel nodig blijkt te zijn kunnen we daarvoor nog vervolglessen inplannen.

Wanneer?

In de kerstvakantie en de meivakantie geven we trainingen per dagdeel van 10.00 - 13.00 uur. Je kunt je kind inschrijven voor 1, 2 of 3 ochtenden. Groep 7 en groep 8 werken in een aparte groep op dezelfde dag. Het rooster plaatsen wij een maand van tevoren op de website. 

Dagdeel 1: Begrijpend lezen & Studievaardigheden

Dagdeel 2: Rekenen

Dagdeel 3: Spelling, grammatica en interpunctie


Kosten

1 ochtend: €100

2 ochtenden: €180

3 ochtenden: €250


Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier of door
een mail te sturen naar info@deleerplaats.nl.

Voor vragen en advies, bel gerust! 

Kinderhuissingel 4  |  2013 AS  Haarlem  |  info@deleerplaats.nl  |  06 - 41655765