Bijles basisschoolleerlingen groep 4 t/m 8

Heeft je kind extra uitleg nodig voor spelling, begrijpend lezen en/of rekenen? Dat kan! Voor leerlingen vanaf groep 4 bieden wij extra ondersteuning. Soms loopt je kind een bepaalde achterstand op. Een tijdje ondersteuning in een vak kan dan heel effectief zijn. Door persoonlijke aandacht en uitleg krijgt je kind een boost en kan daarna weer zelfstandig verder.


 

Bijles bij De Leerplaats
Het is mogelijk om een privéles (€45,- per les), duoles (€32,50 per les) of groepsles (€ 25,-per les) te volgen. De lessen duren 50 minuten. Na elke les gaat er een kort verslag naar de ouders. De bijlessen stemmen we af op wat een kind nodig heeft. De meeste materialen en methodes waar scholen mee werken hebben wij in huis. Wekelijks geven wij huiswerk mee om thuis zelfstandig te oefenen. In de meivakantie zijn wij geopend in de ochtend om extra lessen te geven.


Opfris ochtend groep 7 meivakantie

Wij geven de laatste 3 ochtenden van de meivakantie een opfristraining voor kinderen in groep 7. Dit is een belangrijk leerjaar waarin veel nieuwe lesstof wordt aangeboden. Na groep 7 krijgen veel kinderen een voorlopig advies voor de middelbare school. Wellicht heb je gemerkt dat je kind moeite heeft met een bepaald vakgebied? We kunnen ons voorstellen dat je als ouder, na de afgelopen weken intensieve thuisbegeleiding, niet wilt dat de kennis grotendeels is weggezakt na de meivakantie.
 

Het programma is als volgt:
Woe 6 mei: begrijpend lezen en woordenschat

Don 7 mei: rekenen
Vrij 8 mei: ww spelling en grammatica

Aantal leerlingen per groep: 5 
Tijd: 09.30 - 12.00 uur (incl pauze en gezonde snack)
Kosten: €100,- per ochtend, €180,- voor 2 ochtenden, €250,- voor 3 ochtenden

 


Inschrijven of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om je kind aan te melden. Dan bellen wij je terug voor overleg! Of bel met 06-48783631 voor meer informatie en advies!

Kinderhuissingel 4  |  2013 AS  Haarlem  |  info@deleerplaats.nl  |  06 - 41655765

Onze dochter is met rekenen vooruit gegaan en daar zijn we heel trots op! Ze doet nu beter mee met de les en durft vragen te stellen. 
moeder Jip, groep 7

 
De Leerplaats
Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
info@deleerplaats.nl
06 - 41655765