De Leerplaats
Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
info@deleerplaats.nl
06 - 41655765

Bijles basisschoolleerlingen groep 5 t/m 8

Wil je extra oefenen met taal, begrijpend lezen en/of rekenen? Dat kan! Voor leerlingen vanaf groep 5 bieden wij extra ondersteuning. Soms loopt je kind een bepaalde achterstand op. Een tijdje extra ondersteuning krijgen in een vak kan dan heel effectief zijn. Door persoonlijke aandacht en uitleg krijgt je kind een boost en kan daarna weer zelfstandig verder.


Waarom bijles?

In groep 5 en 6 zien we regelmatig dat een leerling de basisstof voor één of meerdere onderdelen onvoldoende beheerst. Het wordt dan lastig om de nieuwe leerstof in de bovenbouw toe te passen. In groep 7 en 8 lijken rekenen en taal wel in een stroomversnelling te komen. Er zijn allerlei nieuwe onderdelen (zoals breuken, procenten, werkwoordspelling) waar leerlingen mee worstelen. Het kan helpen om tijdelijk individueel of in een groepje extra uitleg te krijgen en te oefenen. Voor het zelfvertrouwen doet het wonderen!
 

Bijles bij De Leerplaats
Het is mogelijk om een privéles (€45,- per les), duoles (€32,50 per les) of groepsles (€ 25,-per les) te volgen. De lessen duren 50 minuten. Na elke les gaat er een kort verslag naar de ouders. Alle onderdelen die je voor een vak moet beheersen aan het einde van het schooljaar, komen tijdens de bijles uitgebreid aan bod. Wekelijks geven wij huiswerk mee om thuis zelfstandig te oefenen. 

 

Vol vertrouwen (Cito) toetsen maken

In aanloop naar de cito's in januari en juni bieden wij training voor kinderen in groep 7 en 8. Een helder stappenplan per vak en alvast wennen aan de vraagstelling, maakt dat een kind met meer zelfvertrouwen deze toetsperiode in gaat. Tijdens de training werken we aan de volgende vakgebieden: Rekenen, Begrijpend lezen, Grammatica en Spelling. Kijk voor meer informatie voor de citotraining groep 7 en 8.

I

 

 

 

 

Inschrijven of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bellen wij je terug! Of bel met 06-48783631 voor meer informatie en advies!

Kinderhuissingel 4  |  2013 AS  Haarlem  |  info@deleerplaats.nl  |  06 - 41655765

Onze dochter is met rekenen vooruit gegaan en daar zijn we heel trots op! Ze doet beter mee met de les in de klas en durft vragen te stellen. 
moeder Jip, groep 7