De Leerplaats
Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
info@deleerplaats.nl
06 - 41655765

Toetstraining groep 8

De Leerplaats biedt toetstraining voor kinderen in groep 8. Alle onderdelen worden behandeld: rekenen, begrijpend lezen en taalverzorging (spelling.)
Met als doel: vol vertrouwen en met opgefriste kennis en handige strategieën de cito maken!

Wat doen we tijdens de training?

  • Doornemen en oefenen strategieën

  • Tips en uitleg bij de verschillende soorten vragen en onderwerpen.

  • Een hele cito maken

  • Nabespreken cito en analyse
     

Je komt thuis met een berg aantekeningen, een stappenplan, een analyseblad en tips om verder te oefenen. En het belangrijkste: met vertrouwen in je eigen kunnen en een hoofd boordevol opgefriste kennis! Na de training krijgen ouders een rapportage via de mail. Hierin staan bijzonderheden, een analyse en advies. Het is mogelijk om na de training in de vorm van bijles (groep of individueel) verder te oefenen met bepaalde onderdelen.

Tijdens de training oefen je met citomateriaal en bespreken we per onderdeel wat een handige strategie is, zodat je precies weet hoe je het aan moet pakken. Je krijgt veel uitleg. We bekijken samen welke onderdelen al goed gaan en waar je nog extra mee kunt oefenen. We oefenen tijdens de training ook een hele cito, in een prettige rustige setting.

 

Wanneer

De training vindt plaats tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie op woensdagavond van 18.15 tot 19.45. We starten 30 oktober en gaan door tot en met 4 december.

Kosten

6 x 1,5 uur citotraining: 275 euro

Een groep start vanaf 3 deelnemers en is maximaal 8 leerlingen groot.

 

Opgeven?
Je kunt je kind opgeven voor de training door het contactformulier hieronder in te vullen of een mail te sturen naar info@deleerplaats.nl.
Bel gerust voor meer informatie en advies!

beeldmerk zwartwit.png

De Leerplaats

Kinderhuissingel 4  |  2013 AS  Haarlem  |  info@deleerplaats.nl  |  06 - 41655765